top of page

Kurs i Ansiktsmålning

Lär Dig att Ansiktsmåla själv och ha KUL på Halloween och Temafester!

Kropps- och Ansiktsmålning är en rolig och spännande aktivitet. Den kräver speciella färdigheter och kunskaper som man kan lära sig hos mig

Jag använder bara professionella färger och penslar. Som min evev har man rabatt på allt material.Under kursen får Ni använda mina material och sedan kan du välja vilket sett NI vill köpa och ta med Er hem. På mina kurser kommer Ni att lära Er praktiska målartekniker, mer om färger, verktyg och att måla häftiga motiv.

Man målar på våra övningshuvuden och behöver inte ta någon modell med sig. KONTAKTA Evgenia och gå en kurs som är anpassad till just Dina önskemål!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Myspace Black Round
  • Instagram Black Round
  • Facebook Black Round
bottom of page